Inte så stora önskningar

Hej du vackra människa!

Oj, vad länge sen det var jag hann skriva här...  :(
Dagarna har varit fantastiskt mysiga här nere hos min fina familj. Jag inte hunnit med så mycket annat än skolan men bara att ha deras sällskap i närheten är helt underbart.

Jag längtar såååå tills den här terminen är över!!!!!!!! Snart ska jag få tid till en massa annat skoj igen... :)

Idag ska jag åka in till Malmö och rå om min lägenhet lite innan jag åker upp till Stockholm igen. Har även en ny inneboende som ska flytta in i rummet jag hyr ut där, en jättesöt tjej som tar över efter fina Karin. Ska bli spännande att se om hon kommit på plats!

Inte nog med att jag har lite panik över att skolan tar så mycket tid, det ska ju inhandlas julklappar också. Jag brukar älska denna tiden då jag tycker att det är fantastiskt roligt att handla saker till mina nära och kära, men i år känner jag för första gången att varken tiden eller fantasin har någon plats i mina veckor. Jag vet inte ens vad jag själv ska önska mig... Har inte hunnit fundera på det heller!
Skickade ett sms på skoj till Eric häromdagen där jag skrev att jag bara önskar mig lite vardagslyx eftersom jag nu blivit så pass gammal att jag nog tycker att jag förtjänar det. :) Och det innebär då så klart en diskmaskin, en tvättmaskin och en torktumlare... Vi borde båda vid det här laget kunna få slippa diska och springa upp och ner till källaren för att kunna tvätta... Det är väl inte så stora önskemål? :)

Nu ska jag fika lite med min fina mamma innan det bär in åt stan!

Ha en fin kväll!

Kärlek♥

Välkommen julen! ♥

Ja, jag har gjort det...
Jag är definitivt en av dem som får erkänna sig skyldiga till att ha startat för tidigt! Men gav mig själv lov då jag kommer att vara iväg en del i december, och lite måste man ju hinna mysa!;)
Och det har jag verkligen gjort i eftermiddags... Glögg och jultomteskummisar (godis och inget annat om någon blev förvirrad ;)) har jag mumsat på under tiden sakerna sattes upp! Dufvenkrooks hjortronglögg är helt fantastiskt god!! Fungerar lika bra med som utan alkohol och rekommenderas varmt till alla  glöggälskare! Härlig är faktiskt julen!♥

Nu ska det snart lagas mat och sedan blir det lite pluggande ikväll!

Var rädda om varandra!!♥

Kram



Myyys!!

Lördagsmorgon

Godmorgon alla fina människor!

Lördagsmorgon och inga vårtemperaturer här inte... :) Mätaren är nere på 3 grader igen och det är fantastiskt fint ute... Känns mer rätt än kvällens temperatur med tanke på att det snart är första advent!

Var i affären igår och var såå nära på att handla med mig glögg hem... Men jag vet också att den dagen jag värmer glögg, kommer det julpyntas samtidigt! Så jag klarade faktiskt av att lämna den där i affären ett par dagar till!;)

Ska göra min mysigt sovande pojkvän sällskap och ligga kvar i hans famn en stund till, och bara njuta av denna morgon!

Stor kram


Märkligt

Nu är det snart godnatt här, har faktiskt fått gjort vad jag skulle ikväll... Så gott som iaf... ;)

Har noterat att temperaturen ute bara stigit å stigit under kvällen och verkar snart nå 10 grader... Mycket märkligt med tanke på att det var nollgradigt innan idag! Blir spännande att vakna imorgon, då är det kanske vårtemperatur på riktigt ute!;)

Sov gott!

Puss och godnatt från mig


Krasslig

Goddag fina ni!

Har idag kommit fram till att min trötthet nog inte bara beror på att jag jobbade i måndags. Kände mig totalt orkeslös hela dagen igår också, och idag vaknade jag även med värk i mina lungor. Eller ja, det gör ont när jag andas iaf. Trist, men det ska nog snart gå över! Är ju verkligen aldrig sjuk så det verkar konstigt om jag skulle bli det nu! Vill bara ha min energi tillbaka! =)

Idag är det fredag igen, jag hinner verkligen inte med veckornas rasande fart...

Ska åka och handla lite gott till kvällen som för övrigt kommer att spenderas i soffan med täcke, kudde och min älskade vän datorn!! Har ännu ett prov som ska göras klart till i natt!!

Vill passa på att skicka en stor grattis hälsning till min älskade barndomsvän som fyller hela 30 år idag!! Välkommen över på 30-sidan!!;) Therese - älskar dig och hoppas att du har det underbart idag!♥

Ha en fin kväll!

Puss & kärlek till er alla



Tänker extra mycket på en vän som har det jobbigt och som fått oss alla att bli påminda om att det glada livet inte är att ta för givet! Denna bild är till dig fina!♥

Sovande

Hjääälp!! Hur gör man för att få energi snabbt!!!???? Det här med att jobba hela natten och sen vara tvungen att plugga dagen efter är inte lätt! Känner mig helt grusig i ögonen och avtrubbad i huvudet trots att jag sov (nästan hela tiden) fram till halv två idag!

Har ni några bra förslag? Te hjälper inte trots alla mina sockerbitar! Kaffe kanske?

Idag är det ju träningslandskamp igen, tjohoo, och förhoppningsvis blir jag klar så att vi kan åka in till stan och se matchen någonstans!
Älsklingen är ledig idag också då han nu ska jobba torsdagar istället för tisdagar fram till jul. Myyyyyyys...♥

Hoppas att ni har det bra och är rädda om er!

Stor kram
Milo♥

Fars dag ♥

Söndag och nya objekt har blivit besökta... Man blir ju SÅ sugen på att köpa hus!!! Det är farligt det där med att gå på visningar... Men ack så roligt! ;)

Fars dag är det ju idag, så ett stort grattis till alla fina pappor därute!!
Jag och min syster köpte en Famous Grouse till vår älskade pappa, med en personlig etikett! Jätterolig och lite annorlunda present som blev mycket uppskattad! Fick se när han öppnade den via Skype! Tack vare dagens teknik blir de 60 mil som är emellan oss betydligt mindre påfrestande när man iaf kan se varandra lite då och då!

Hoppas att du haft en härlig dag pappa och att alla ni andra har en mysig söndag!!

Puss och kram ♥


Så här blev resultatet! Ett riktigt bra presenttips till whiskeyälskare!! :)

Barndomsvänner!

Det är väl fantastiskt roligt med människor som man vuxit upp med och träffat regelbundet under flera års tid men som man sen av olika anledningar inte träffat på lika lång tid, möter igen och allt känns som igår!
En sådan kväll hade jag igår! Träffade en gammal barndomsvän som jag spenderat åtskilliga somrar med som barn/ungdom nere i Beddingestrand.
Vi möttes upp på O'learys i Gamla stan och tanken var att se träningslandskampen, men där resultatet blev att alla tre (hans trevliga kusin var också med) ganska snabbt släppte fokus på matchen. Vet inte riktigt om matchen var tråkig men tror det då det inte var särskilt många rop av entusiastiska människor överhuvudtaget i den fullsatta lokalen.
Tiden sprang iallafall iväg och jag kom hem strax innan ett i natt. Ett faktum är att jag under denna tid som jag bott här i Stockholm, har träffat fler personer som man mist kontakten med än någon annan gång tidigare! Och det är verkligen fantastiskt roligt när någon sådan människa hör av sig trots alla år som gått, när de är i stan!
Så dra er ALDIG för att ringa mig när ni besöker den svenska huvudstaden!!! ;)

Nu ska jag bege mig till Konsum och handla hem lite gott... Ikväll blir det mysbyxor, tända ljus, grönsaker med dippa och "Så mycket bättre"! En mysig lördagskväll helt enkelt!;)

Puss på er ♥



Hopplös!!!

Så var det fredag igen... Tiden verkligen bara försvinner...
Om jag nu tänker tillbaka på min studieplanering jag hade förra veckan inser jag att jag lika bra kan behålla den till nästa vecka! Åhhhh vad duktig jag är på att hitta andra saker som gärna får stjäla min studietid!! Hopplös!

Ikväll har jag dessutom gett mig själv ledigt då en gammal barndomsvän är i stan! Det är ju ändå en helt godtagbar ursäkt men man kan ju inget annat än önska att jag brukat lite allvar innan i veckan, för tid har det ju faktiskt funnits.

Men det ska nog gå bra ändå!!:)

Har fått en bra start på dagen med nybakade bullar och nu är det fullt ös med böckerna ett par timmar! Och idag är det verkligen det!! ;)

Ha en fin dag!

Puss alla vackra människor ♥



Spännande upplevelser

Hej alla fina läsare!

Idag är en riktigt seg dag då gårdagen tog ordentligt på krafterna. En hel dag med massa nya intryck och upplevelser, förhoppning blandat med olidlig spänning fick igår avslutas med ett (eller några) glas vin tillsammans med goda vänner!:) Ett stort tack till er som deltog igår, en helt fantastisk dag!

Plugga är det som står på schemat, och än så länge har jag bara kommit så långt att datorn nu är inflyttad i sängen. Fick den med mig efter att ha varit uppe och ätit lite frukost, så ur sängen har jag iaf varit!;)

Vilken fantastisk frihet det är att kunna läsa på distans och själv kunna planera dygnets alla timmar!

Myskläderna är på och mycket mer än så blir det nog inte idag känns det som, härligt!

Hoppas att ni mår bra och tar vara på dagen!

Pussokram ♥



Sällskap har jag av en av mina älsklingar då den andra är iväg och spelar badminton... Ja, som han kallar det iaf... Med alla de blåmärken och historier han kommer hem med skulle jag vilja påstå att de nog uppfunnit en ny på liv eller död sport! Han vill inte riktigt ta till sig när jag försöker förklara att vi faktiskt kommit upp i en ålder då man måste börja vara rädd om sig! :)

Fantastisk äpplepaj

Solen... Känns som att det var länge sen den orkade lysa igenom det gråa molntäcke som legat över Stockholm ett bra tag nu. Men idag visar den att den finns där! En härlig dag och fortfarande runt 9 grader varmt!

Det är första året någonsin som jag är förberedd till max och faktiskt ser framemot kyla. Är egentligen en av dem som önskar ett vår/sommar klimat året runt! Men i år känns det ändå ok att det ska bli kallt, och detta tack vare mina inköp! Valde att spendera lite pengar på ett par ordentliga stövlar från Viking och en galet varm och skön jacka från Peak Performance.  Underbart!!
Och då lyser kylan med sin frånvaro så klart, lite lustigt faktiskt!;)
Kommer att lägga upp bilder på dessa när och om det blir kallt nog att använda dem. :)

Har använt förmiddagstimmarna till att handla och städa lite, så nu har jag undanröjt ALLA undanflykter för att smita ifrån böckerna i eftermiddag. Bara telefonen som ska sättas på ljudlös några timmar också! Måste verkligen vara flitig för hela morgondagen kommer att gå till helt andra saker, och jag kan tyvärr inte berätta så mycket mer än att min älskade pojkvän äntligen har bestämt sig för att utmana sig själv! Jätteroligt och stöd ska han så klart få i detta... Så dagen imorgon ska bli riktigt spännande! Och jag är garanterat mer nervös än vad han är, men jag försöker att inte visa det... ;)

En supergod äpplepaj har jag hunnit med att göra också! Tack älskade mamma för receptet!!
Rekommenderas varmt med lite vaniljsås eller vaniljglass till!

Äpplepaj

1 ½ dl socker
2 dl mjöl ( går med fördel att byta ut 1 dl mot havregryn)
2 tsk bakpulver
125 gr smält margarin

Blanda ihop ingredienserna ovan. Skala och skiva 4-5 äpplen och lägg i en smord form. Strö socker och kanel ovanpå äpplena. Lägg sedan pajdegen som ett täcke över äpplena. Låt stå i ugnen i ca 35-40 min på 200°C.

Ät och njut!

Nu ska jag öppna mina böcker och ställa ifrån mig datorn! Har satt mig tillrätta i soffan med en mysig filt, äpplepaj, en stor kopp te och är ganska nöjd med att kunna plugga hemifrån faktiskt! ;)

Önskar er alla en härlig dag!

Stor kram /
Milo ♥

Härliga lördag!

Lördag... Det är ju faktiskt lite märkligt att även om helgen inte har samma betydelse när denna är ens pluggtid som när man jobbar mitt i veckan, ändå låter alldeles ljuvligt! Härliga lördag!

Idag blir det till att laga god mat och eventuellt titta på "Så mycket bättre" med Erics föräldrar. Helstekt fläskfilé med ugnsgratinerade rotfrukter, Jensens favoritsås och en god sallad bjuds det på idag och det ska bli så gott! Jensens favoritsås är faktiskt precis som den heter, en klar favorit här hemma! Även deras pepparsås är helt fantastisk och rekommenderas varmt till alla er som ännu inte testat dessa.
Lite trist är det allt att Eric måste jobba hela kvällen! Men vi får mysa för honom också helt enkelt! Älskar ju verkligen att ha besök, visst är det fantastiskt?

Ta nu vara på dagen! Önskar alla en riktigt härlig lördag!

Puss och Kram
/ Milo ♥



Hoppas på att få lite tid över i veckan och fint väder så att jag kan bege mig ut med min fina födelsedagspresent från världens bästa pojkvän + våra familjer och ta lite nya fina foto. :) Så länge får ni hålla tillgodo med en annan klar favorit, dessa vackra orchidéer som pryder varje fönster här hemma.

Tillbaka i Stockholm

Godkväll alla vackra människor!

Fredag och min kväll har ägnats helt åt studier... Låter kanske inte jättekul men fungerar väldigt bra för min del. Passar på när älskade Eric är på jobbet, får av någon konstig anledning mest gjort då!;) Helg det håller vi mitt i veckan i det här hushållet! Och i den här staden med dess utbud fungerar det som tur är alldeles utmärkt.
Timmarna som passerat sedan min låååånga bilresa tillbaka från skåne har bara sprungit iväg. Dagen igår gick åt till att städa, tvätta och handla... Sådant som behövs när man varit iväg en vecka!!

Imorse smög jag upp, för att en timme senare kunna väcka Eric med nybakade bullar... Älskar sådana frukostar!! Speciellt den här årstiden som inbjuder till tända ljus och mys i stort sett hela dygnet!
Vi har dessutom besök hela helgen av Erics fina föräldrar, jättemysigt!!

Nu ska jag strax hoppa i säng här men tänkte avsluta med ett fint budskap!

Var rädda om er därute!






Skåne i mitt hjärta ♥

God eftermiddag!

En härlig vecka i Skåne börjar nu lida mot sitt slut. Skåne inger alltid en viss känsla av att komma hem! Härligt!:) Och hösten är verkligen fantastisk i år! 12 grader och sol ute just nu, och inte ens här nere blåser det! Underbart!
Nu ska jag snart lämna föräldrarna för att köra in till lägenheten jag har här nere, och börja packa inför avfärden imorgon bitti. Ska bli härligt att komma tillbaka till min fina pojkvän, som åkte härifrån redan i fredags för att jobba. Ikväll blir det dock en mysig kväll på stan med de finaste vännerna! Alltid lika roligt med skvaller och en massa bus!:)

Önskar er alla en mysig första novemberkväll!

Stor kram ♥



Välkomna till min nya blogg! ♥

Den här bloggen är under uppbyggnad men hoppas på att snart vara igång, och självklart att ni tittar tillbaka igen!

Var rädda om er så länge!

Kram ♥ Milo ♥

RSS 2.0