Saknad ♥

God måndagsmorgon!
 
Hur mår ni? Hoppas att allt är bra!
 
Igår hade jag helt galen hemlängtan, märks att det börjar bli länge sen jag var hemma! Familj, vänner, Skåne - SAKNDEN ÄR ENORM!!!

Tror att det blir extra tydligt nu när Eric varit iväg ganska mycket på olika jobb och ibland går det flera dagar som han är borta + att han inte längre jobbar fast inne i stan. Eller i Stockholm överhuvudtaget... Känns inte som att vi är lika bundna här nu längre och det hade varit riktigt mysigt och haft nära och kära LITE närmare då... :)

I lördags hade vi en riktig mysdag iaf... Vi var ute och käkade lunch i det superfina vädret och sedan tog vi en tur ut på Ingarö. Hela 14 mil avverkade vi där ute, riktigt härligt!


Nä mina vänner, nu blir det frukost här och sedan ska jag försöka plugga lite så att jag kanske kan spendera eftermiddagen på nån strand!
 
Ha en fin dag och ta vara på varandra!
 
 

Grillning och massa mys

God eftermiddag/kväll alla härliga människor!

Lika snabbt som den härliga sommardagen var på besök i tisdags byttes den också ut till en konstig, nästan obehaglig värme... Idag känns det nästan som att syret är på väg att försvinna och huvudvärken är ett faktum.

Hur som helst har jag dessa dagar hunnit starta kursen Barn- och ungdomssjukvård och även skickat in min första inlämningsuppgift. Känns skönt att jag hann med den innan helgen så att man kan få känna sig lite ledig!

För ikväll kommer ju mitt ♥ hem!!! Efter en veckas semester med sin fina familj i Värmland, är han snart på hemmaolan igen. Det ska bli så mysigt och jag längtar så...
Kvällen ska vi spendera ihop med våra grannar och det blir grillning här nere på den nya uteplatsen!

Jag hoppas att ni också får en mysig kväll och önskar er en härlig fredag!




Min nya sysselsättning ett tag framöver

Tisdag och sommaren är här ♥

Hej och hallå!

Idag har det varit strålande fint väder och jag har faktiskt hunnit med att sola lite på balkongen... Superhärligt och så pass varmt att jag var riktigt nära på att köra och bada!!
De säger dessutom att det ska vara sånt här väder hela veckan vilket gör mig glad, glad, glad! :)

Väntar dock på information från skolan, som för övrigt började igår, men än så länge har denna infon om inskrivning ej nått mig. Trist, det är ganska komprimerat som det är... Men håller tummarna för att det kommer imorgon så att jag kan sätta igång.

Nu har jag precis ätit jordgubbar med mjölk, grädde och socker... Fantastiskt gott och ett måste den här tiden på året.

Kommer också att sova gott om en stund...

Godnatt alla... ♥

Måndag 2:e juli

Godkväll alla fina människor!

Japp, jag är tillbaka! Ska göra ett försök att hitta lite ny inspiration till att skriva lite igen för alla er sötas skull som är inne och läser, trots att det var en evighet sedan jag skrev nåt sist! Tack snälla ni!

Eftersom det var ett (bra) tag sedan sist har det hänt en del och jag tänker inte trötta er med en lång uppdatering. Men vi faktiskt sålt lägenheten, så nu letar vi nytt på allvar. Eller det är vad vi borde iaf eftersom det är utflyttning härifrån den sista augusti. Vi börjar vi få lite bråttom!!! Jag är en aning nervös över detta medan min älskade sambo är hur lugn som helst. Kanske är det just det som gör mig nervös! ;)
Jag vill bara få det klart så att man kan börja planera, på riktigt!! :)

För två veckor sedan var vi i Värmland på bröllop och i fredags hade Eric och bandet en spelning i Arvika. Så vi begav oss dit igen och passade på att ta en liten weekend däröver även denna helgen. Spelningen var super och hela helgen har varit jättemysig. Bjarne hade med sig hela sin härliga familj och i lördags åkte vi ut till Erics mormors mysiga hus där dagen spenderades åt fiske och grillning med barnen. Det var så härligt! Weekendäventyr borde man göra oftare alltså.
Och förhoppningsvis blir det  mer av den varan framöver eftersom Eric ju har slutat på Wallmans nu, och själv kommer att kunna påverka hur han ska jobba helger framöver!

Har lagt upp lite bilder från helgen här nedan.

För övrigt mår vi bara bra och vi väntar, precis som de flesta andra på att den riktiga högsommaren ska anlända. :)

Önskar er en härlig måndagskväll!

♥ 


På väg till kyrkan


DE VAN i Arvika













Snart redo för fiske...



Maskletande...











RSS 2.0