Ny familjemedlem ♥

Godmorgon!

Hoppas att ni alla mår bra idag.

Hade ni en bra nyårsnatt? Det hade verkligen vi. En härlig kväll som gick i mysklädernas tecken under hela den fantastiskt goda middagen. Så skönt! =)

Efter det var vi ju på Pub Anchor och tittade på älsklingen när De Van gjorde en fantastisk spelning! Det är verkligen så roligt att få ha följt detta band från början! Grymt jobbat i lördags killar!
Efter det var det så klart party med en massa galenskap, och natten (eller snarare morgonen) avslutades här hemma med hockeyn som visades från fyra och framåt.

En riktigt bra nyårsafton vill säga så tack alla som deltog!

Och precis som man önskar efter en sådan kväll spenderades gårdagen med pizza, film och bara en massa mys. Ända till Eric kom hem med världens sötaste överraskning vill säga. =) En liten Hasse!! Smulan blev inte lika glad för den nya familjemedlemen dock, men vi hoppas på att det går över snart! Redan idag är hon mer avslappnad och än har de inte rykt ihop iaf, så det är väl ett riktigt gott tecken! =)

Nu ska vi göra oss klara här i alla fall och sedan blir det en liten shoppingrunda! Härligt! =)

Ha en fin dag!

Kramar ♥



En lite bengal! Han är såå söt!♥

Kommentarer
Postat av: Carole

Men gud så söt. Vilka underbara färger. Måste få se den när vi träffas nån dag :). Vad gullig han är som kom med en katt åt dig i present :). Kramis

2012-01-02 @ 13:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0