Vänner på besök

Hejsan hej!

Vår dag började med ett besök på djursjukhuset då vår lilla bengal tyvärr inte blivit något bättre. Han fick stanna kvar för att bli uppvätskad och för fler försök att hitta vad som får honom att må så dåligt. Antar att han sover gott nu då han antagligen lade sina sista krafter på att försöka undkomma det MYCKET hemska blodprovet som skulle tas. Man känner sig så elak men naw så söt han var!
Förhoppningsvis får han komma hem frisk och kry imorgon, vi saknar honom så.♥

Ikväll har vi varit hemma hos fina familjen Uffe och Linda. Vi blev bjudna på riktigt god hemmagjord (eloge för det Uffe, hihi) ärtsoppa och suveräna våfflor därefter! Tack fina ni! =)

Nu ska vi snart försöka komma i säng här. Imorgon blir en lång men rolig dag. Det ska handlas, städas PLUGGAS ;), och på kvällen ska jag hämta upp min fantastiska vän Ulrika. Det ska bli så mysigt att ha henne på besök här i helgen, är galet länge sen vi sågs. Och sedan är det ju dags för The Voice, tjohoo!!! =)

Fick även ett annat roligt besked idag, fina AnnSofie kommer på besök nästa helg!! Mycket nu men ack så glad ni gör mig!
Tack sötisar som tar er hit! Ska bli sååå roligt!!!♥

Hoppas att ni andra också mår bra och att livet är snällt mot er!

Många kramar

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Vi tänker på er! Hoppas han blir pigg. Kram

2012-01-12 @ 23:45:32
Postat av: Milo

Tack för ditt inlägg här Viktoria!=)

Vi håller verkligen tummarna för att han får komma hem idag!! Kramar

2012-01-13 @ 12:26:13
URL: http://lovelylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0